Maden på ISI
På ISI serverer vi sund og nærende mad med holdninger
På ISI handler måltiderne om meget mere end maden på tallerkenen. Her serverer vi mad med holdninger – til blandt andet smag, sund energi, gode vaner og hygge. Det er alt sammen vigtige elementer i det gode idrætsliv på ISI.
Vi spiser hver 3. time - tre hovedmåltider og tre forfriskninger.
Med vores måltider ønsker vi at udfordre sanser og inspirere til samtaler hen over bordet.
På den måde bidrager vi kulinarisk til generel dannelse – gennem mad, måltider og kostens betydning for livskvalitet.
I den overordnede kostpolitik på ISI tager vi højde for:
Også dit ansvar...
Vi bestræber os på, at eleverne lærer om fællesskab gennem måltiderne, det at spise sammen og om værdien af at hjælpe hinanden og køkkenet med de praktiske opgaver i spisesalen.
I forbindelse med måltiderne kan der derfor være opgaver til eleverne, så de på skift deltager i at dække op, rydde af og vaske op i samarbejde med køkkenpersonalet og lærerne - og med effektiv hjælp fra maskineriet i opvaskekøkkenet.
Specialkost
ISI Sportskøkken kan tage hensyn til behov for specialkost, der er lægefagligt begrundet f.eks. ved cøliaki eller laktoseintolerans.
Der produceres ikke kost af individuelle hensyn, som ikke er lægefagligt begrundet. I vid udstrækning har elever mulighed for at tilgodese individuelle behov i den alsidige kost, som ISI Sportskøkken serverer.
Cøliaki eller laktoseintolerans bedes meddelt til skolen inden skolestart.